Prije par dana u prošlom kolu Premier League Liverpool je isprašio Everton na svom Anfieldu s visokih 4-0 i tako se potvrdio kao ovosezonski gazda grada Beatlesa. No na Otoku nema stajanja pa se ovog vikenda igra novo, 24. prvenstveno kolo u kojem Redsi putuju u goste West Bromwich Albionu.WBA ove sezone ne igra ništa specijalno i čak se nalazi u relativno opasnoj zoni pri dnu tablice Premier League, a u prošlom kolu je poražen u lokalnom derbiju od Aston Ville. Albion je odlično otvorio taj susret i imao dva gola prednosti, no vatra Ville gorjela je jače i sagorjela WBA - završilo je 4-3 za Villu. 

Liverpool se pobjedom protiv Evertona učvrstio na četvrtom mjestu, a moguće i ostao u utrci za naslov - vodeći City bježi mu sedam bodova. Ukoliko bi Liverpool nastavio igrati kao protiv Evertona, mogao bi dostići tu razliku ili barem napredovati na tablici. Redsi su favoriti i kod West Bromwicha, no morat će se ozbiljno pomučiti da dođu do troboda jer je domaći sastav kvalitetniji nego što to tablica pokazuje.

U prvom dijelu sezone na Anfieldu Suarez je uništio WBA već u prvom poluvremenu, a kako će biti ovaj put, pogledajte na kanalu SportKlub 1 ili putem PPV usluge.