Prije par dana Barcelona je rutinski odradila uzvratni susret kupa protiv Getafea i prošla u četvrtfinale, što samo po sebi i nije neka vijest, no jedan bitan detalj tog susreta valja posebno naglasiti - vratio nam se Leo Messi! Argentinski čarobnjak je zabio oba gola protiv Getafea, a drugi baš u svom prepoznatljivom stilu - bez nekih velikih finti pretrčao je cijelu protivničku obranu, zatim prešao i golmana te na kraju poslao loptu u praznu mrežu.

Povratak pravog Messia nije dobra vijest za Levante. Momčad iz Valencije sigurno se sjeća svog zadnjeg susreta protiv Barcelone - u prvom kolu sezone na Camp Nou su pretrpjeli katastrofalan poraz od čak 7-0! Porazi od Barcelone nisu ništa novo za Levante, no ne prima se sedam komada baš često! I ove nedjelje Barca je u apsolutno favoriziranoj situaciji, a domaćima ostaje da poprave dojam i pokušaju upisati što časniji poraz.

Levante je dobio zadnja dva susreta i pokazao da je još uvijek konkurentan, a koliko može odolijevati Barceloni, pogledajte na kanalu SportKlub 3 ili putem PPV usluge.