U 20. kolu španjolske nogometne lige formu Simeoneovih Atletičara testirat će Rakitićevi Andalužani. U prošlom kolu Atletico je izdržao napade Barcelone i još jednom pokazao koliko je dobar ove sezone, a prije par dana je riješio i Valenciju za prolazak u četvrtfinale kupa.Kako sezona odmiče, Atletico ne pokazuje znakove umora, no mnogi stručnjaci procjenjuju da će se karakterna momčad sa Calderona u jednom trenutku sezone ipak naći u krizi. Atletico uspješno igra na tri jaka fronta - Primera, Copa del Rey, Liga prvaka - a ima relativno ograničen broj ekstra kvalitetnih igrača; eventualne ozljede Coste, Turana ili kapetana Gabija dovele bi Simeonea u tešku situaciju. Da bi ostao u igri za trofeje, Atletico mora pobjeđivati, a zbog toga Simeone ne smije prečesto odmarati svoje ključne igrače; a veliki broj utakmica povećava mogućnost ozljeda... 

Da bi pobijedio Sevillu, argentinski će trener na travnjak morati poslati svoje najbolje igrače jer Rakitićevi Andalužani igraju u odličnoj formi i vrlo su opasan protivnik. Sevilla pokušava igrati ofenzivan nogomet i peta je najefikasnija momčad lige, dok Atletico puno više pažnje posvećuje obrani, što se vidi iz njihove statistike - primili su samo 11 golova u 19 kola. 

Bit će zanimljivo vidjeti kako će naš Rakitić odigrati protiv čvrste i guste obrane Atletica - ove sezone zabio je i Realu i Barceloni pa bi mogao i Atleticu! Može li Sevilla iznenaditi na Calderonu, pogledajte na kanalu SportKlub 3 ili putem PPV usluge.