U četvrtak navečer Getafe i Barcelona odigrat će uzvratni susret osmine finala španjolskog nogometnog kupa. Pitanje prolaska u četvrtfinale već je riješeno budući da je Barca prvi susret dobila s 4-0, a toliku prednost Katalonaca ni jedna momčad na planeti ne bi mogla dostići; jedino možda Bayern...U ovom uzvratu Getafe ima priliku popraviti slab dojam iz prvog susreta, no njihova recentna statistika protiv Barcelone ne obećaje puno - u zadnja četiri međusobna susreta Messi i društvo zabili su im čak devetnaest (19) golova, a malu utjehu navijači Getafea mogu naći u činjenici da su u zadnja četiri domaća susreta uspjeli zatresti mrežu Katalonaca.

Getafe se nalazi u prilično lošem trenutku sezone - izgubili su zadnja četiri susreta, a zona ispadanja im se opasno približava. Prije tri sezone Getafe je uspio prirediti prvorazredno iznenađenje i pobijediti Barcu, no ta su vremena davno prošla.

Iako je izvjesno da Barca ide u četvrtfinale Copa del Rey, Tata Martino će od svojih igrača tražiti novu pobjedu. Prije par dana Katalonci nisu uspjeli probiti čvrsti blok Atletica, što je zasigurno urodilo frustracijama u svlačionici Blaugrane - ceh bi ni kriv ni dužan mogao platiti Getafe!

Barcu kod Getafea pogledajte na kanalu Arena 3 ili putem PPV usluge.