Navigation Content

Agenti SHIELD-a

Agenti SHIELD-a

Agents of S.H.I.E.L.D.

Vješti Agenti SHIELD-a istražuju neobične ljude i događaje te nadljudske sposobnosti diljem svijeta

INFO

GlumciClark Gregg, Ming-Na Wen, Brett Dalton, Chloe Bennet, Iain De Caestecker

Sažetak

Joss Whedon, kreativni genij zaslužan za film 'Osvetnici', jedan od filmova koji su donijeli najveću zaradu svih vremena, te legendarnu seriju 'Buffy, ubojica vampira', sudjelovao je u nastanku 'Agenata SHIELD-a', dinamične, akcijske jednosatne drame u kojoj agent Phil Coulson (Clark Gregg) vodi tim izrazito vještih agenata koji istražuju neobične ljude i događaje te nadljudske sposobnosti diljem svijeta.

Ti agenti SHIELD-a imaju misiju: istražiti sve novo, neobično i nepoznato diljem svijeta štiteći pritom obično od neobičnoga.

Radnja 1. nastavka, 'Pilot', odvija se nakon bitke za New York. Postojanje superjunaka i izvanzemaljaca postalo je općepoznata stvar i svijet se mora pomiriti s novom stvarnošću. Agent Phil Coulson vratio se i motri zagonetnu skupinu pod nazivom 'Rastuća plima'.

Da bi pratio tog neviđenog i nepoznatog neprijatelja, okupio je malu, pomno biranu skupinu agenata iz svjetski poznate organizacije pod nazivom SHIELD (Strateška domovinska jedinica za logistiku i intervencije). Na prvom zajedničkom zadatku tim mora pronaći obična čovjeka koji je dobio neobične moći koje bi mogle imati razorne posljedice.
 

Kontrolirajte TV vodič mišem
Jeste li znali?

TV vodič na MAXtv portalu možete pomicati i mišem - kliknite lijevom tipkom na vodič, držite je, te povlačite mišem vodič po želji
 Još savjeta »

T-Com

Moj Telekom Portal

Pregledavajte i administrirajte sve vaše usluge Hrvatskog Telekoma na jednom mjestu, od sada bilo kada i bilo gdje putem Moj Telekom portala


Učitavam podatke...