Navigation Content

Ne brini za mene

Ne brini za mene

Benim İçin Üzülme

Tamo gdje je tradicija jedini zakon i gdje je odanost jača od strasti, rodit će se ljubav koja se nije smjela dogoditi

INFO

GlumciCaglar Ertugru, Unal Silver, Oyku Celik, Eren Hacısalihoglu

Sažetak

Dva jako dobra prijatelja, Nijazi i Haldun, istovremeno se zaljube u lijepu kurdsku dijevojku Buke, koja je zajedno s obitelji došla u njihov kraj kao ispomoć u berbi čajevca. Buke se dopadne Nijazi, ali svoje simpatije mora kriti od ljubomornog Haruna, kojeg bi razbijesnjelo saznanje da se njih dvoje namjeravaju zaručiti.

Stoga potajno odlaze u posjet Bukinoj rodbini u istočnoj Anatoliji kako bi tamo objavili zaruke. No, to se nimalo ne svidi Bukinom problematičnom bratiću... Sinan se vraća u mali gradić pored mora, netom nakon odslužene vojske i završenog fakulteta u inozemstvu.

Iako si još uvijek ne može oprostiti smrt oca, Sinan odluči ostati u rodnom kraju tek nakon što upozna prekrasnu Bahar, drugu suprugu očevog najboljeg prijatelja Sahina.
 

Kontrolirajte TV vodič mišem
Jeste li znali?

TV vodič na MAXtv portalu možete pomicati i mišem - kliknite lijevom tipkom na vodič, držite je, te povlačite mišem vodič po želji
 Još savjeta »

T-Com

Moj Telekom Portal

Pregledavajte i administrirajte sve vaše usluge Hrvatskog Telekoma na jednom mjestu, od sada bilo kada i bilo gdje putem Moj Telekom portala


Učitavam podatke...