Navigation Content

Agent Cody Banks

Agent Cody Banks

Agent Cody Banks

Spasiti svijet, osvojiti djevojku, proći matematiku - zadaci su najtajnijeg tajnog agenta na svijetu

INFO

RedateljHarald Zwart

GlumciFrankie Muniz, Hilary Duff, Angie Harmon, David Keith, Cynthia Stevenson

Sažetak

Cody Banks (Frankie Muniz) običan je, pomalo sramežljiv i povučen tinejdžer, koji živi u predgrađu zajedno sa svojim roditeljima i malim bratom. Istovremeno, Cody je, a da to gotovo nitko ne zna, vrlo efikasan i pouzdan agent CIA-e.

Kako bi se približio briljantnom znanstveniku, doktoru Connorsu (Martin Donovan), Cody mora zavesti doktorovu kćer Natalie (Hilary Duff), što mu predstavlja jedan od težih zadataka. Connors je izumio vrstu robota koje planira iskoristiti za kontrolu istjecanja ulja s tankera, no njegovi ulagači imaju druge planove, a njih može spriječiti samo Cody.

Nakon što je kao naslovni lik obožavane serije 'Malcolm u sredini' zaradio svjetsku slavu, Frankie Muniz na veliki se ekran odlučio prebaciti tinejdžerskom akcijskom komedijom 'Agent Cody Banks'.

Redatelj Harald Zwart u ovome je zabavnom i nepretencioznom filmu, poput Roberta Rodrigueza u 'Spy Kids', spojio estetiku crtanih filmova s naslijeđem filmova o Jamesu Bondu, te sve utopio u prepoznatljivu aromu teen filmova o školskim problemima.

Uz Muniza, u filmu nastupaju i Hilary Duff te sjajni Martin Donovan koji je nastupajući u ovakvim filmovima s pravom odlučio naplatiti dugogodišnji status kultnoga nezavisnoga glumca.

 

Kontrolirajte TV vodič mišem
Jeste li znali?

TV vodič na MAXtv portalu možete pomicati i mišem - kliknite lijevom tipkom na vodič, držite je, te povlačite mišem vodič po želji
 Još savjeta »

T-Com

Moj Telekom Portal

Pregledavajte i administrirajte sve vaše usluge Hrvatskog Telekoma na jednom mjestu, od sada bilo kada i bilo gdje putem Moj Telekom portala


Učitavam podatke...