Navigation Content

Božićna avantura

Božićna avantura

Good Luck Charlie, It's Christmas!

Junaci popularne Disneyjeve serije 'Sretno, Charlie' kreću na božićno putovanje

INFO

RedateljArlene Sanford

GlumciBridgit Mendler, Leigh-Allyn Baker, Bradley Steven Perry, Jason Dolley, Eric Allan Kramer, Mia Talerico

Sažetak

Teddy Duncan (Bridigit Mendler) s obitelji kreće iz Denvera u posjet rodbini u Palm Springs. Negdje kod Roswella sve pođe po krivu pa su prisiljeni stopirati do Las Vegasa.

Poveze ih, kako se isprva čini, jedan običan stariji par u svojoj kući na kotačima, koji uskoro počinje pričati da su žrtve izvanzemaljske otmice. Duncanovi odluče promijeniti plan te kupe Yugo kako bi stigli u Utah.

No, avanturi ipak nema kraja jer im u Las Vegasu nestane prtljaga…

Disneyjeva simpatična obiteljska komedija, nalik avanturi obitelji Griswold, puna zgoda i nezgoda, smiješnih i bizarnih situacija – svih onih trenutaka koji čine kvalitetnu obiteljsku zabavu koja u Božićno doba ima samo jedan zadatak – opustiti nas i nasmijati.

Film je inače nastao prema istoimenoj humorističnoj seriji, čija se 4. sezona trenutno prikazuje na Disneyjevom kanalu, u kojoj se pojavljuje ista glumačka postava kao u filmu - Bridgit Mendler, Leigh-Allyn Baker, Bradley Steven Perry, Mia Talerico, Eric Allan Kramer i Jason Dolley.

 

Kontrolirajte TV vodič mišem
Jeste li znali?

TV vodič na MAXtv portalu možete pomicati i mišem - kliknite lijevom tipkom na vodič, držite je, te povlačite mišem vodič po želji
 Još savjeta »

T-Com

Moj Telekom Portal

Pregledavajte i administrirajte sve vaše usluge Hrvatskog Telekoma na jednom mjestu, od sada bilo kada i bilo gdje putem Moj Telekom portala


Učitavam podatke...