Jedan od dvoboja zadnjeg kola skupne faze Europske lige koji donosi duel direktnih konkurenata za plasman u doigravanje, jest dvoboj kijevskog Dynama i bečkog Rapida. Ukrajinski sastav u zadnje kolo ulazi s bodom prednosti, što znači da za prolaz ne smije izgubiti od ambicioznih Bečana.Zanimljivo je primijetiti da je Rapid izgubio samo jedan susret u skupini G Europske lige i to od švicarskog Thuna koji je već otpao iz konkurencije. Nisu izgubili ni od vodećeg Genka ni od Dynama, no ukrajinski sastav je upisao dvije pobjede protiv otpalih Švicaraca i sada je u boljoj poziciji.

Kijevski velikan mogao je već u utakmici u Beču ostvariti prednost u odnosu na Rapid budući da je veći dio utakmice vodio s dva gola razlike, no uporni Austrijanci uspjeli su izjednačiti, i to golom u zadnjoj minuti. U prošlom kolu Rapid je domaćom pobjedom protiv Thuna stigao do šanse da u zadnjoj utakmici ipak uhvati doigravanje Europske lige, s obzirom na to da je Dynamo izgubio od Genka. Ukrajinski sastav je u prednosti, no Bečani nemaju što izgubiti i sigurno će napasti Vukojevićeve Ukrajince.

Može li Rapid do iznenađenja, pogledajte na kanalu Arena 4 ili putem PPV i MAXtv To Go usluge, a ako niste MAXtv korisnik, utakmicu možete pogledati i preko pay per view on line servisa http://match.tportal.hr/.