Zadnji susret 15. kola engleske nogometne lige igra se u velškom zaljevu labudova gdje domaći Swansea dočekuje Tigrove iz Hulla. Malo je neobično da Swansea svoj prvenstveni susret igra u ponedjeljak budući da samo tri dana poslije putuju na noge St. Gallenu u Europskoj ligi, no Englezi su navikli na gust raspored, a jedna utakmica manje ili više ne znači im puno.Laudrupovi Labudovi i ove sezone igraju atraktivan i istovremeno učinkovit nogomet te trenutno drže poziciju u sredini Premier League. S obzirom da su se u odnosu na prošlu sezonu dodatno pojačali, mnogi su očekivali novi rezultatski iskorak Labudova, no paralelno igranje u Europskoj ligi odnijelo im je snage i koncentracije. Ipak, sa stabilnom sredinom tablice u prvenstvu te izvjesnim plasmanom u doigravanje Europske lige, njihovi navijači moraju biti zadovoljni. Eventualna pobjeda protiv Hulla mogla bi donijeti dodatni napredak Swansea na prvenstvenoj tablici, no Tigrovi se neće lako predati.

Novi prvoligaš Hull igra na mahove - gube ili dobivaju i vrlo rijetko remiziraju. U zadnjih šest kola Hull je četiri puta izgubio, no uzeo je i dva troboda - protiv Sunderlanda te prije dva kola protiv Liverpoola. Pobjeda protiv Redsa pokazuje da u redovima Hulla ima kvalitete i karaktera, a i vrlo dobro su vođeni - trener im je prekaljeni Steve Bruce.

Ovaj meč može se promatrati i kao dvoboj dvaju vrsnih menadžera; Laudrupa i Brucea, a koji će pobijediti, pogledajte na kanalu SportKlub 1.