Posljednje kolo skupne faze Lige prvaka donijet će nam odgovor koji će od dva kluba napredovati iz skupine F, laskavo nazvane 'skupina smrti'. Trenutno na prvom mjestu sjedi Arsenal, Borussia je druga, a Napoli treći, no nakon zadnjeg kola redoslijed bi se mogao promijeniti!Iako trenutno druga, Borussia ima sasvim lijepe šanse za plasman u osminu finala Lige prvaka, i to s prve pozicije u skupini. Samo treba pobijediti Marseille u srijedu i eto je u doigravanju, a ako Arsenal izgubi od Napolija, Žuti će skupinu završiti na prvom mjestu. Francuski klub je do sada izgubio sve susrete u skupini, a samo ga sreća može spasiti od šestog poraza.

Već nakon ždrijeba padale se teze kako bi za prolazak dalje iz ove skupine ključnu ulogu mogao imati međusobni omjer triju favoriziranih klubova. Ukoliko Borussia pobijedi Marseille, a Napoli savlada Arsenal u drugoj utakmici ove skupine, sva tri kluba imat će po 12 bodova i gore spomenuti scenarij će se obistiniti. U međusobnim omjerima Borussia stoji odlično - pobijedila je Napoli s većom razlikom nego što je izgubila, a bolja je i od Arsenala, budući da je dala gol više u gostima.

Bilo kakva pobjeda vodi Kloppove jurišnike u osminu finala, a hoće li je dostići, pogledajte na kanalu Arena 4 ili putem PPV i MAXtv To Go usluge, a ako niste MAXtv korisnik, utakmicu možete pogledati i preko pay per view on line servisa http://match.tportal.hr/.