U skupini D favoriti su opravdali svoj renome - Bayern i Man City sigurno su prošli u osminu finala LP-a, a međusobni dvoboj dvaju spomenutih velikana odlučit će o pobjedniku skupine. Bayern je u prednosti budući da ima pet čistih pobjeda, a City je pobijedio četiri puta uz poraz od Bavaraca na svome travnjaku.U prvom susretu ovih rivala Bayern je očitao pravu nogometnu lekciju bogatim Građanima pobijedivši ih rezultatom 3-1. Navijače Citya je više od neugodnog rezultata zabolio način na koji su njihovi ljubimci izgubili taj susret - Bayern im je mogao zabiti još najmanje pet komada, a bogati engleski klub izgledao je drugorazredno i kao da igra s juniorima... U međuvremenu City se popravio i osigurao doigravanje, no teško da su dostigli Bayernovu razinu igre.

Mandžukić (ako mu Guardiola ukaže povjerenje) i njegovi suigrači jurit će po novu pobjedu i maksimalan učinak u prvoj fazi Lige prvaka te novi skalp uglednog rivala. City ima iza sebe četiri pobjede, no Bayern nije izgubio već četiri mjeseca...

Bayern protiv Man Citya na kanalu Arena 3 ili putem PPV i MAXtv To Go usluge, a ako niste MAXtv korisnik, utakmicu možete pogledati i preko pay per view on line servisa http://match.tportal.hr/.