U skupini B nogometne Lige prvaka drugog putnika u doigravanje iznjedrit će susret Galatasaraya i Juventusa. Za prolazak u osminu finala LP turska momčad mora pobijediti Juve, a svi ostali rezultati vode Talijane u narednu fazu natjecanja.Mogao je Galatasaray biti i u povoljnijoj poziciji, samo da je uspio pobijediti Kopenhagen u gostima u četvrtom kolu - tada bi Talijani morali loviti pobjedu, a Turcima bi i remi bio dobar. No, Gala je kiksao u Danskoj i sada se mora vaditi u zadnjem kolu.

Juventus nije briljirao u Ligi prvaka, no izvjesno je da bi mu i samo jedna pobjeda u skupini (uz četiri remija) mogla biti dovoljna za drugi krug - baš tipično talijanski! U zadnjih par tjedana Juve je popravio svoje prezentacije i vratio se na vrh Serie A te u dobrom raspoloženju putuje u Istanbul, no navijači torinskog kluba imaju razloga za strahovanje. Dvoboj protiv Galatasaraya propustit će Pirlo - mozak igre Juventina nedavno se ozlijedio, a kako će Torinezi izgledati bez njega, tek trebamo vidjeti!

Galatasaray protiv Juventusa na kanalu Arena 2 ili putem PPV i MAXtv To Go usluge, a ako niste MAXtv korisnik, utakmicu možete pogledati i preko pay per view on line servisa http://match.tportal.hr/.