Zadnji susret 17. kola MAXtv Prve lige igra se na Poljudu gdje drugoplasirani Hajduk dočekuje Osijek, svog sve većeg rivala. Zanimljivo je kako su Osječani uvijek ekstra nabrijani na Hajduk i redovito protiv njega igraju tvrde i neizvjesne utakmice, dok protiv drugih i puno slabijih sastava s lakoćom poklanjaju bodove.I u uvodnome dijelu sezone Osijek je odigrao odličnu partiju protiv Hajduka i uzeo tri vrijedna boda - da su s istim angažmanom igrali cijelo vrijeme, sad sigurno ne bi bili u zoni ispadanja. I na Poljudu je Osijek znao zagorčati život Hajduku, a nema sumnje da će i ove nedjelje pokušati skupo prodati svoju kožu. U zadnja dva kola Osijek se donekle stabilizirao i uzeo dva boda remijima protiv Splita i Istre, a bodom na Poljudu bi sigurno bili prezadovoljni.

Hajduk ne posustaje te i dalje igra u visokom ritmu, a utakmicu protiv Osijeka će dočekati u gotovo punom sastavu jer mu se vraća nekoliko ozlijeđenih igrača. Tudor će tako imati slatke brige oko toga koga staviti u prvi sastav, no nema sumnje da tko god započne susret protiv Osijeka, igrat će s maksimalnim angažmanom - Tudor na drugo ne pristaje!

Može li se Hajduk revanširati Osijeku za poraz iz uvodnog dijela sezone, pogledajte na kanalu Arena 1 ili putem MAXtv To Go usluge, a ako niste MAXtv korisnik, utakmicu možete pogledati i preko pay per view on line servisa http://match.tportal.hr/.