Navigation Content

Crkni, ljepotice

Crkni, ljepotice

Drop Dead Gorgeous

Izbor ljepote u malom gradiću postaje opasan kad postane jasno da će netko učiniti sve kako bi pobijedio

INFO

RedateljMichael Patrick Jann

Glumci Kirsten Dunst, Denise Richards, Ellen Barkin, Allison Janney, Kirstie Alley, Sam McMurray

Sažetak

U Mount Roseu, malom gradu u Minnesoti, svake godine održava se izbor ljepote za tinejdžerice, u kojem većina mjesnih cura sudjeluje samo zato što nemaju drugog posla i zato što je to tradicija. Međutim, neke natjecateljice imaju ozbiljnije i konkretnije motive.

Amber Atkins (Kirsten Dunst) želi se domoći novca za školarinu kako bi si mogla osigurati odlazak iz gradića i mogućnost da postane poput svoga uzora, novinarke Diane Sawyer. Rebecca Leeman (Denise Richards) kći je najbogatijeg čovjeka u gradu, a njezina majka Gladys (Kirstie Alley) bivša je pobjednica natjecanja i šefica organizacijskog odbora, zbog čega kruži priča kako je ishod natjecanja unaprijed dogovoren.

U gradu je i televizijska ekipa koja će pratiti sva događanja oko izbora. No već prije samog početka počinju se događati neobične stvari.

Ne čudi da u filmu smještenom u ovakav milje glumačku ekipu gotovo u potpunosti sačinjavaju žene, a jednako su briljantne u vrijeme snimanja još mlađe Kirsten Dunst, Denise Richards ili Brittany Murphy, kao i iskusne gospođe u najboljim godinama Kirstie Alley, Ellen Barkin ili Allison Janney.
 

Kontrolirajte TV vodič mišem
Jeste li znali?

TV vodič na MAXtv portalu možete pomicati i mišem - kliknite lijevom tipkom na vodič, držite je, te povlačite mišem vodič po želji
 Još savjeta »

T-Com

Moj Telekom Portal

Pregledavajte i administrirajte sve vaše usluge Hrvatskog Telekoma na jednom mjestu, od sada bilo kada i bilo gdje putem Moj Telekom portala


Učitavam podatke...