Navigation Content

Elvis (ni)je tu

Elvis (ni)je tu

Elvis Has Left the Building

Kim Basinger u zabavnoj crnohumornoj priči o ljepotici oko koje Elvisi padaju kao pokošeni

INFO

RedateljJoel Zwick

Glumci Kim Basinger, John Corbett, Annie Potts, Philip Charles, Mike Starr, Denise Richards

Sažetak

Harmony Jones (Kim Basinger) je uspješna putujuća prodavačica kozmetike, poznatija pod nadimkom Pink Lady. Kratkotrajan susret s majčinim idolom Elvisom, koji je doživjela u djetinjstvu, utječe na njezin cijeli život.

Gdje god se pojavi, a zbog posla je u svojem ružičastome Cadillacu neprestano na putu, Elvisovi oponašatelji, kojih je Amerika prepuna, stradavaju pod nerazjašnjenim okolnostima.

U opasnosti je i Miles Taylor (John Corbett), vlasnik njujorške oglašivačke agencije, i to samo zbog činjenice što u prtljažniku automobila ima Kraljev kostim. Naime, njegova bivša dat će mu konačni razvod samo pod uvjetom da joj donese odjeću u kojoj će moći sudjelovati na godišnjoj konvenciji Presleyjevih obožavatelja u Las Vegasu.

Iako joj se zgodni reklamni mag sviđa, Harmony bježi od njega, svjesna da između nje i Elvisovih oponašatelja postoji golem i neobjašnjiv problem. Groteskna trupla koja ostaju svugdje za njom ipak neće biti prepreka za ljubav...

Ovo je zabavna romantična crna komedija sa žanrovskim primjesama klasičnoga krimića i filma ceste. Snimio ju je 2004. godine, kao prvi film nakon neočekivanoga uspjeha 'Mog velikog debelog grčkog vjenčanja', produktivni američki, poglavito televizijski, redatelj Joel Zwick poznat i našim gledateljima po popularnim serijama 'Puna kuća', 'Korak po korak', 'Kirk', 'Savršeni stranci'.

Iako bolja od razglašenoga i nagrađivanoga Zwickova uratka, priča o ljepotici oko koje Elvisi padaju kao pokošeni prošla je uglavnom nezapaženo. S 'Grčkim vjenčanjem' je Zwick jednostavno pogodio pravi trenutak u kojemu su se i kritičari i gledatelji zaželjeli jednostavne i predvidljive razbibrige.

Dvije godine poslije taj je trenutak prošao i novi projekt, rađen po istome obrascu, ostao je bez odjeka. A riječ je o uzornoj i duhovitoj ljubavnoj komediji s privlačnom glumačkom podjelom koju predvode slavna Kim Basinger (9 i pol tjedana, Batman, L. A. povjerljivo) i John Corbett (Vulkan, Seks i grad, Život na sjeveru) u kojoj će gledatelji uživati.
 

Kontrolirajte TV vodič mišem
Jeste li znali?

TV vodič na MAXtv portalu možete pomicati i mišem - kliknite lijevom tipkom na vodič, držite je, te povlačite mišem vodič po želji
 Još savjeta »

T-Com

Moj Telekom Portal

Pregledavajte i administrirajte sve vaše usluge Hrvatskog Telekoma na jednom mjestu, od sada bilo kada i bilo gdje putem Moj Telekom portala


Učitavam podatke...