Navigation Content

Osinje gnijezdo

Osinje gnijezdo

Hornet's Nest

Policijska načelnica, njezina zamjenica i mladi reporter pokušavaju riješiti niz ubojstava u Sjevernoj Karolini

INFO

RedateljMillicent Shelton

GlumciSherry Stringfield, Robbie Amell, Virginia Madsen, Michael Boatman, Michael B. Silver, Gary Basaraba, Dax Griffin

Sažetak

Policijska načelnica Judy Hammer (Virginia Madsen) i njezina zamjenica Virginia West (Sherry Stringfield) odlučne su riješiti niz ubojstava u Sjevernoj Karolini.

Serijski ubojica obrušio se na biznismene koji posjećuju Charlotte te policija slučaj tretira kao apsolutni prioritet, nadajući se da može zaustaviti ubojicu prije nego što počini novi zločin.

Judy dodjeljuje mladog reportera Andyja Brazila (Robbie Amell) kao partnera Virginiji, što ova loše prihvaća...

Prema knjizi Patricie Cornwell stiže još jedna uzbudljiva ekranizacija, policijska drama o lovu na serijskog ubojicu. Inače, poznata američka spisateljica krimi romana, Patricia Cornwell, najpoznatija je po seriji romana o doktorici i forenzičarki Key Scarpetta, koji su imali veliki utjecaj na neke od najpoznatijih svjetskih kriminalističkih drama poput „CSI-a“ i „Zabranjenog slučaja“.

Glavne uloge u večerašnjem filmu dodijeljene su poznatoj televizijskoj glumici Vigriniji Madsen te Sherry Stringfield, koju poznajemo kao doktoricu Susan Lewis iz „ER-a“ te Robbieju Amellu, koji trenutno glumi u hvaljenoj SF seriji “The Tomorrow People”, autora Phila Klemmera koji nam je donio „Veronicu Mars“ i „Chucka“.

 

Kontrolirajte TV vodič mišem
Jeste li znali?

TV vodič na MAXtv portalu možete pomicati i mišem - kliknite lijevom tipkom na vodič, držite je, te povlačite mišem vodič po želji
 Još savjeta »

T-Com

Moj Telekom Portal

Pregledavajte i administrirajte sve vaše usluge Hrvatskog Telekoma na jednom mjestu, od sada bilo kada i bilo gdje putem Moj Telekom portala


Učitavam podatke...