Navigation Content

Bear Grylls: Izvući živu glavu

Bear Grylls: Izvući živu glavu

Get Out Alive with Bear Grylls

Serijal Beara Gryllsa u kojemu se 10 parova bori za preživljavanje u ekstremnim uvjetima Novog Zelanda

INFO

Sažetak

Bear Grylls predstavlja najnoviji serijal 'Izvući živu glavu' u kojemu se natje­catelji bore za preživljavanje u ekstremnim uvjetima Novog Zelanda. Osim što će izvući živu glavu, pobjednici će osvojiti i glavnu nagradu od vrtoglavih 500 000 dolara.

Grylls kroz show prati deset parova natjecatelja, koji ni u najluđim snovima ni­su mogli sanjati što će proživljavati u nemilosrdnom i dramatičnom okruženju novozelandskog South Islanda. Njihova misija je trostruka: preživjeti u divljini, prilagoditi se suživotu i timskom radu, te izbjeći eliminaciju.

Svaki tjedan jedan će tim biti eliminiran iz natjecanja, a pobijedit će par za kojega će Bear Grylls procijeniti da je pokazao najviše srca, hrabrosti, inicijative i rješenja u zadanim izazovima.

Ovo nije utrka, nego avantura koja će im promijeniti život i otkriti sirovi instinkt potreban za preživljavanje.
 

Kontrolirajte TV vodič mišem
Jeste li znali?

TV vodič na MAXtv portalu možete pomicati i mišem - kliknite lijevom tipkom na vodič, držite je, te povlačite mišem vodič po želji
 Još savjeta »

T-Com

Moj Telekom Portal

Pregledavajte i administrirajte sve vaše usluge Hrvatskog Telekoma na jednom mjestu, od sada bilo kada i bilo gdje putem Moj Telekom portala


Učitavam podatke...