U četvrtom kolu košarkaške Eurolige Barcelona dočekuje moskovski CSKA. Katalonski sastav je u Euroligi upisao već dva poraza - ako poraz protiv moćnog Fenera nije iznenadio, onaj protiv malog Nanterrea svakako jest. Barca se muči na početku ove sezone, što bi Rusi mogli iskoristiti.I prošle sezone ova dva košarkaška giganta igrala su u istoj skupini Eurolige - u prvom susretu Barca je pregazila CSKA u Moskvi, no Rusi su se revanširali u Barceloni. Na koncu lanjske sezone Barca i CSKA igrali su i treći meč - kao poraženi u polufinalu Final Foura igrali su za utješno treće mjesto, a slavili su Rusi s jednim poenom razlike. 

U španjolskom prvenstvu Barcelona dobro gura i ima iza sebe četiri pobjede, no u Euroligi je pokazala slabosti. Plasman Barce u drugi krug Eurolige za sad još nije u pitanju, no poraz od CSKA definitivno bi ih stavio u nezavidnu poziciju jer, ne zaboravimo, bodovi se prenose.

CSKA je dobro otvorio euroligaško natjecanje s dvije pobjede protiv autsjadera skupine, no kad su naletili na Fener, upisali su težak poraz. Susret protiv Barcelone pokazat će pravu snagu ruskog sastava.

Barca protiv CSKA na kanalu SportKlub 3.