Pobjedom protiv moskovskog CSKA Manchester City bi osigurao drugi krug Lige prvaka, a već i plasman u osminu finala LP-a bi za bogate Citizense bio odličan rezultat. U zadnje dvije sezone City je zapinjao u skupini, no čini se da su naučili lekciju. U trećem kolu City je slavio kod CSKA u gostima rezultatom 2-1 u susretu koji je izazvao različite reakcije. Pellegrini se žalio na teren govoreći da uvjeti na Areni Khimki, gdje CSKA igra domaće utakmice dok čeka završetak rekonstrukcije svog stadiona, nisu na razini Lige prvaka, a engleska momčad žalila se i na rasističke poruke s tribina - grozna stvar koja nažalost više nikoga ne čudi. Na sreću po 'Građane' iz Moskve su otišli s tri važna boda, a ovoga utorka imat će šansu riješiti se ruske konkurencije i osigurati osminu finala Lige prvaka.

City je odlično najavio ovaj dvoboj - u prošlom kolu Premier League City je pregazio Norwich sa 7-0, što je rezultat kakav se rijetko viđa. Visoka pobjeda jasno je upozorenje ruskom sastavu, no ne treba ni CSKA otpisati prije vremena - i oni su dobro odigrali zadnjih par utakmica i u Manchester stižu s tri vezane pobjede.

Prolaze li 'Građani' ovog utorka u drugi krug LP-a, pogledajte na kanalu Arena 3 ili putem PPV i MAXtv To Go usluge, a ako niste MAXtv korisnik, utakmicu možete pogledati i preko pay per view on line servisa http://match.tportal.hr/.