Dva prošlosezonska drugoligaša, Villareal i Elche, snage će odmjeriti u zadnjem susretu 12. kola španjolske nogometne lige. Povratničku sezonu u Primeru Villareal je započeo odlično - Žuti se nalaze u samom vrhu tablice i ozbiljno razmišljaju o europskim kupovima!U zadnjih par tjedana Villareal je izgubio par susreta i to sve u gostima, a na svom terenu imaju vrhunski učinak. Kolika je snaga i motivacija Žutih, najbolje se vidjelo u susretu protiv Reala gdje su i vodili, i gubili, i vraćali se te na kraju trebali i pobijediti, no Madriđani su se sretno izvukli. Lagana euforija je zavladala El Madrigalom, no iz kluba spuštaju loptu na zemlju i govore da je svakom novom prvoligašu u prvoj sezoni najvažnije ne ispasti iz lige.

S neispadanjem iz lige sigurno bi bili zadovoljni u taboru Elchea. Klub s obala Sredozemnog mora ove se sezone vratio u Primeru nakon punih 25 godina  i jedina im je želja i naredne sezone igrati u Primeri. Za sad stoje dobro i drže se sredine tablice, a svoje uspjehe mogu zahvaliti sedmorici posuđenih igrača (trojici iz Seville) koji prema transfermarktu vrijede više nego svi ostali igrači Elchea zajedno. 

Prošle sezone u Segundi Elche je dva puta pobijedilo Villareal, a hoće li se Žuti revanširati, pogledajte na kanalu SportKlub 3 ili putem PPV usluge.