Zadnji susret 15. kola MAXtv Prve lige igraju Hrvatski dragovoljac i Zadar, a susret je na rasporedu u ponedjeljak popodne. Ova dva rivala nalaze se pri dnu tablice i uz Osijek važe za ponajveće kandidate za relegaciju. Upravo zbog toga njihovi međusobni dvoboji su od iznimne važnosti za borbu za ostanak u ligi.Dragovoljac je u prošlom kolu poražen od Dinama, no nije se osramotio i čak je uspio zabiti gol, a gotovo i dva. Zadnji pozitivan prvenstveni rezultat Dragovoljci su ostvarili koncem rujna, a u listopadu su upisivali samo poraze, no valja primijetiti da su u sva tri listopadna susreta zabili gol. Crni iz Sigeta jesu slabašni u okvirima Prve lige, no pošteno se bore za ostanak pa će ih lopta negdje sigurno nagraditi. Zadar ima iza sebe dva prvenstvena poraza, no prije par dana imali su mali razlog za slavlje - u osmini finala kupa pobijedili su Cibaliu u Vinkovcima. 

U prvom ovosezonskom susretu Dragovoljci su remizirali na Stanovima; bilo je to sredinom kolovoza, a susret je završio rezultatom 1-1. Ovoga puta Zadrani su ti koji bi se zadovoljili gostujućim bodom jer bi tako zadržali Dragovoljac na distanci od pet bodova.

Kako će završiti derbi začelja, pogledajte na kanalu Arena 1 ili putem MAXtv To Go usluge, a ako niste MAXtv korisnik, utakmicu možete pogledati i preko pay per view on line servisa http://match.tportal.hr/.