Jedna od najneizvjesnijih ovosezonskih skupina Lige prvaka svakako je skupina A gdje se natječu Man United, Bayer, Šaktar i Sociedad. Španjolski predstavnik je autsajder i izgleda impresionirano, no ostala tri kluba rame uz rame jure prema osmini finala - jedan od njih će otpasti.U ovom trenutku čini se da bi to mogao biti ukrajinski Šaktar, respektabilan klub koji je sezonama igrao važne uloge u LP-u, no koji je zreo za smjenu generacija. Uprava Rudara je u zadnje dvije sezone prodala par svojih najboljih igrača, a njihove novopridošle zamjene nisu se još integrirale u momčad. Nema sumnje da će Shakhtar i u budućnosti držati primat na istoku Europe, no ove sezone bi mogao polučiti slabije rezultate - osobito ako ne pobijedi Bayer u 4. kolu skupine A.

Prije dva tjedna Apotekari su pregazili Rudare s 4-0, a poraz je toliko 'zapekao' Shakhtar da se odmah nakon susreta javio Srna s porukom da ništa nije gotovo i da slijedi revanš u Donjecku. Shakhtar mora slaviti da zadrži šanse za plasman u drugi krug, no Bayer se u ovom trenutku čini kao bolji protivnik.

Shakhtar protiv Bayera na kanalu Arena 2 ili putem PPV i MAXtv To Go usluge, a ako niste MAXtv korisnik, utakmicu možete pogledati i preko pay per view on line servisa http://match.tportal.hr/.