Ove srijede na rasporedu su susreti osmine finala Hrvatskog nogometnog kupa, a u ovoj fazi natjecanja prvoligaški klubovi igraju protiv niželigaša. Vodeća momčad Prve lige, Hajduk, za ulazak u četvrtfinale mora proći jednog neugodnog niželigaša, Vinogradara.Momčad Vinogradara od ove sezone nastupa u četvrtom razredu hrvatskog nogometa, no razlog spuštanju Zelenih u niže nogometne rangove nije slaba igra već su razlozi financijske prirode. Vinogradar je sezonama igrao drugu hrvatsku ligu gdje je postizao respektabilne rezultate i ne smije ga se svrstavati u klasične amaterske klubove.

Prije devet godina ždrijeb je već jednom spojio Hajduk i Vinogradar u kup, a slavili su Bijeli, no tek nakon produžetaka! Mlada momčad Hajduka u velikom je naletu, igrači sazrijevaju i razvijaju svoje kvalitete, a susret protiv Vinogradara bit će im dobar test. Bit će zanimljivo vidjeti hoće li se Bencun i društvo ponijeti kao pravi igrači ili će ipak potcijeniti svog protivnika i tako se možda dovesti u probleme.

Na Mladinu stiže vodeća momčad lige i lanjski osvajač kupa, a kako će joj se Vinogradar oduprijeti, pogledajte na kanalu Kreator TV.