Navigation Content

Noć vještica: 20 godina poslije

Noć vještica: 20 godina poslije

Halloween H20: 20 Years Later

Laurie Strode suočava se s prošlošću kad se dva desetljeća poslije njezin zli brat Michael Myers dolazi osvetiti

INFO

Redatelj Steve Miner

GlumciJamie Lee Curtis, Josh Hartnett, Adam Arkin, Michelle Williams, Adam Hann-Byrd, LL Cool J

Sažetak

Novine pišu o ubojstvima koja je prije 20 godina počinio Michael Myers (Chris Durand). U jednom od članaka piše da je Myersova sestra Laurie Strode (Jamie Lee Curtis) poginula u prometnoj nesreći. Ona je zapravo lažirala vlastitu smrt i promijenila ime kako bi se sakrila od Michaela.

Sad je ravnateljica internata u južnoj Kaliforniji. U tom je internatu i njezin sin John (Josh Hartnett). Za Noć vještica većina je profesora i učenika otišla na izlet u Yosemite. John planira provesti večer sa svojom djevojkom Molly (Michelle Williams), te Charliejem (Adam Hann Byrd) i Sarom (Jody Lyn O'Keefe).

Laurie ima spoj s pedagogom Willom (Adam Arkin). Otkrit će mu neke tajne iz svog prošlog života. A maskirani će Michael uspjeti neopaženo proći pokraj čuvara Ronnyja (LL Cool J). Tako strahote počinju opet.
 

Kontrolirajte TV vodič mišem
Jeste li znali?

TV vodič na MAXtv portalu možete pomicati i mišem - kliknite lijevom tipkom na vodič, držite je, te povlačite mišem vodič po želji
 Još savjeta »

T-Com

Moj Telekom Portal

Pregledavajte i administrirajte sve vaše usluge Hrvatskog Telekoma na jednom mjestu, od sada bilo kada i bilo gdje putem Moj Telekom portala


Učitavam podatke...