U 14. kolu MAXtv Prve lige zagrebački Dinamo igra protiv Hrvatskog dragovoljca. Prilika je to za novog trenera zagrebačkog sastava, Zorana Mamića, da svoju dionicu započne pobjedom jer Crni iz Sigeta zasigurno spadaju među slabije momčadi lige. Dinamo je već opekao prste na Dragovoljcima u prvom dijelu sezone, pa će ovoga puta utakmici sigurno pristupiti puno ozbiljnije.Modri sastav je sredinom ovoga tjedna dobio trećeg ovosezonskog trenera, a na užarenu maksimirsku klupu sjeo je Zoran Mamić, inače sportski direktor kluba. Mlađi Mamić nema baš neko trenersko iskustvo, no teško da će upisivati slabije rezultate od svojih prethodnika - pa čemu onda novac 'bacati u bunar,' kad sve može ostati u obitelji... Uprava Modrih najavila je da je Zoran Mamić samo prijelazno rješenje do isteka polusezone, a ta odluka rječito govori o ambicijama Modrih ove jeseni. 

'Mamić Mlađi' je ove sezone već vodio Dinamo - kad je potjeran Jurčić, Zoki je uskočio kao zamjena za uzvratni susret protiv Austrije i nije razočarao - dapače, može se reći da je to bila najbolja utakmica Modrih ove sezone... 

Dinamo je u prošlom kolu poražen kod Splita, a njegov poraz iskoristio je Hajduk i vratio se na vrh tablice. Ove nedjelje Dinamo neće juriti samo pobjedu nego i gol razliku s kojom su Modri trenutno deficitarni i zbog koje su tek drugi. Može li Dinamo napuniti mrežu Dragovoljcima, pogledajte na kanalu Arena 1 ili putem PPV i MAXtv To Go usluge, a ako niste MAXtv korisnik, utakmicu možete pogledati i preko pay per view on line servisa http://match.tportal.hr/.