Prvoligaš s Drave je prošloga tjedna postavio neslavan rekord - prošla je tek trećina sezone, a uprava kluba promijenila je već tri trenera; par dana poslije slična stvar dogodila se i na Maksimiru- uprava Dinama izjednačila je spomenuti rekord... Nakon trinaest odigranih kola Osijek je zalijepljen za dno ljestvice i ima gol razliku od -22; možda novi trener Kulešević bude ima više sreće.A da bi Osijek izvukao pozitivan rezultat protiv Rijeke, trebat će mu dosta sreće. Riječani su se u prošlom kolu vratili prvenstvenim pobjedama, a njihova nova žrtva bio je Zadar kojem su zabili tri komada. Rijeka šuti i radi te drži blizak kontakt s vodećim dvojcem, a težak europski ritam utakmica za sad nije bitno utjecao na njihove rezultate.

U prvom dijelu sezone Rijeka je Osijeku zabila pet komada, no ove nedjelje takvu golijadu teško ćemo gledati. Par dana prije ovog susreta Rijeka je igrala na Gerlandu, a dalek put i jaka utakmica sigurno su uzeli svoj danak. Valja očekivati da će Osijek biti taj koji će pokušati diktirati tempo i iskoristiti umor Rijeke, no momčad sa Kantride ima solidnu klupu i dobrih rezervnih igrača.

Hoće li smjena trenera pozitivno šokirati Osječane, pogledajte na kanalu Arena 3 ili putem PPV i MAXtv To Go usluge, a ako niste MAXtv korisnik, utakmicu možete pogledati i preko pay per view on line servisa http://match.tportal.hr/.