Navigation Content

Ljepotica i zvijer

Ljepotica i zvijer

Beauty and the Beast

Kristin Kreuk i Jay Ryan u modernoj ekranizaciji nezaboravne bajke o djevojci koja otkriva mračnu tajnu svoga spasitelja

INFO

GlumciKristin Kreuk, Austin Basis, Nina Lisandrello, Max Brown, Brian White, Nicole Gale Anderson, Jay Ryan

Sažetak

Catherine 'Cat' Chandler (Kristin Kreuk) pametna je detektivka bez dlake na jeziku koju progoni njezina tragična prošlost. Kad je bila tinejdžerica Cat je svjedočila ubojstvu njezine majke koje su počinili dvojica ubojica. I Cat bi bila ubijena da je netko – ili nešto – nije spasilo. Nitko joj nije vjerovao, ali oduvijek je znala da njezin spasitelj nije bila životinja već zastrašujuće i opasno ljudsko biće.

Nakon mnogo godina Cat je postala čvrsta i samouvjerena mlada žena, sposobna detektivka njujorške policije čija je partnerica jednako talentirana mlada Tess (Nina Lisandrello). Dvije djevojke postale su najbolje prijateljice I čine odličan tim zbližen na mnogim okrutnim slučajevima i radeći pod patronatom krutog, ali pravednog šefa Joa Bishopa (Brian White).

Dok istražuju novi slučaj Cat I Tess otkrivaju otiske prstiju koji ih vode do naočitog mladog doktora Vincenta Kellera (Jay Ryan) koji je navodno ubijen od neprijateljske vatre u Afganistanu 2002. godine. Kopajući dublje saznaju da je Vincent još uvijek živ i zbog nepoznatih razloga primoran obitavati izvan tradicionalnog društva.

Proteklih deset godina skriva se od ljudi uz pomoć J. T. Forbesa (Austin Basis), prijatelja iz djetinjstva. Vincent, naime, krije mračnu tajnu – kad se razbjesni postaje zastrašujuća zvijer koja ne može kontrolirati svoju snagu i pojačana osjetila.

Cat se zaprepasti kad joj Vincent prizna da je on bio ta 'životinja' koja ju je spasila od ubojica njezine majke, ali joj istovremeno ne ispriča cijelu istinu da se emotivno vezao uz nju prateći je godinama.

Cat obeća da će zaštititi njegov identitet u zamjenu za bilo kakve informacije o ubojstvu njezine majke. Njih dvoje započinju kompleksan odnos za kojeg oboje znaju da je jako opasan.

Catina tajna opsjednutost Vincentom ugrožava njezin odnos sa svim ljudima u okolici, a pogotovo s Tess. U isto vrijeme, Vincentovo višegodišnje praćenje Cat naučilo ga je nešto o mračnim kutevima grada, što se pokazuje jako korisno u mnogim istragama...

Odlična američka krimi drama s elementima horora i znanstvene fantastike dosad je 'odradila' jednu sezonu, ali nakon odličnih rezultata gledanosti u travnju ove godine naručeno je novih 22 epizode druge sezone. Glavne uloge pripale su glumcima koje već dobro poznajemo s malih ekrana. Cat glumi Kristin Kreuk koju smo imali prilike gledati u 'Smallvilleu' i 'Chucku'. Tess je utjelovila Nina Lisandrello (Sestra Jackie), Vincenta Jay Ryan (Terra Nova), a kapetana Joea Bishopa Brian White (Cabin in the Woods).

Fotogalerija

 

Kontrolirajte TV vodič mišem
Jeste li znali?

TV vodič na MAXtv portalu možete pomicati i mišem - kliknite lijevom tipkom na vodič, držite je, te povlačite mišem vodič po želji
 Još savjeta »

T-Com

Moj Telekom Portal

Pregledavajte i administrirajte sve vaše usluge Hrvatskog Telekoma na jednom mjestu, od sada bilo kada i bilo gdje putem Moj Telekom portala


Učitavam podatke...