U skupini A nogometne Lige prvaka vlada vrlo zanimljiva i dosta neizvjesna situacija. Manchester United i Shakhtar nakon dva susreta imaju po četiri boda, Bayer Leverkusen na računu ima tri boda, a Sociedad je za sad bez bodova. Budući da je baskijski sastav izgubio oba susreta, i Crveni vragovi će ih za plasman u drugi krug morati pobijediti, no Sociedad nije tako loš kao što mu govori bodovno stanje...Iako ne briljiraju, Rooney i društvo su dobro odradili posao u prva dva kola. Pobjeda protiv snažnog Leverkusena na Old Traffordu i veliki bod u Donjecku moraju se smatrati dobrim rezultatom osobito zbog toga što United ne igra dobro na početku ove sezone i u Premier League je već generirao znatan zaostatak. Tranzicija Uniteda ne ide lako, no za sad nisu kompromitirali svoj nastup u Ligi prvaka i ako pobijede Sociedad, doći će na korak do osmine finala.

Sociedad plaća klasični ceh neiskustvu igranja u LP-u - za sad su bili prilično impresionirani, u utakmice ulazili s previše respekta, a možda nisu imali ni dovoljno sreće. Baski igraju slabo i u domaćem prvenstvu i nikako da dosegnu prošlosezonsku formu. Istina je da im nedostaje Illaramendi, no to je zapravo jedini bitan igrač kojeg su prodali, pa ipak valja očekivati njihovo buđenje. 

Kvaliteta kojom raspolaže Sociedad negdje će se sigurno pokazati, a hoće li se to dogoditi baš na Old Traffordu, pogledajte na kanalu Arena 1 ili putem MAXtv To Go usluge, a ako niste MAXtv korisnik, utakmicu možete pogledati i preko pay per view on line servisa http://match.tportal.hr/.