Treću sezonu za redom Milan i Barcelona sastaju se u Ligi prvaka, a kao i prijašnjih sezona, i ovoga puta je Barca u ulozi velikog favorita. Na crveno-crnoj strani San Sira ne cvatu ruže - u talijanskom prvenstvu Milan je već prilično zaostao, a ni u Ligi prvaka ne može sa sigurnošću računati na prolazak skupine.Barca nakon dva kola ima dvije pobjede i rutinski hodi prema eliminacijskoj fazi natjecanja. Milan na računu ima na oko solidna četiri boda, no valja naglasiti da su ih uzeli protiv Celtica doma te kod Ajaxa u gostima, a to su vjerojatno dva najlakša meča koja je Milan imao u ovoj skupini - puno teže će im biti u Škotskoj, pa i protiv Ajaxa kod kuće.

Iako je Milan i prije bio u teoretski podređenoj situaciji protiv Barcelone, znao je odigrati dobre utakmice te čak pobijediti renomiranog protivnika, no taj Milan bio je bitno bolji nego ovaj danas. Milanezi su iz sezone u sezonu sve lošiji, vrhunskih igrača imaju sve manje, a kako trenutno igraju u slaboj formi, jedino čemu se smiju nadati jest dobar utržak punog San Sira.

Barcelona ove sezone niže pobjedu za pobjedom, no samo povremeno igra spektakularan nogomet. Ipak, i samo solidna partija Katalonaca morala bi biti dovoljna za pobjedu protiv Milana.

Milan protiv Barce gledajte na kanalu Arena 1 ili putem MAXtv To Go usluge, a ako niste MAXtv korisnik, utakmicu možete pogledati i preko pay per view on line servisa http://match.tportal.hr/