Navigation Content

Oglas donosi smrt

Oglas donosi smrt

Single White Female

Ako ste nakon 'Psiha' odlučili više ne koristiti zastore za tuširanje, nakon Schroederovog filma 'Oglas donosi smrt' bit ćete oprezniji i prilikom traženja cimera preko oglasnika! Godine nisu ostavile traga na ovaj briljantni triler o psihotičnoj djevojci koja pokušava zauzeti mjesto svoje cimerice i pritom se koristi svim raspoloživim sredstvima u ostvarenju svog cilja!

INFO

RedateljBarbet Schroeder

GlumciBridget Fonda, Jennifer Jason Leigh, Steven Weber, Peter Friedman, Stephen Tobolowsky

Sažetak

Allie Jones (Bridget Fonda) u potrazi je za cimericom. Nakon raskida s nevjernim dečkom, objavila je rat vlastitoj nesigurnosti i odlučila postati neovisna. Nakon čitave serije čudaka koji su se javili na Allien oglas, u njezin stan stiže simpatična Hedy Carlson (Jennifer Jason Leigh) - i svojom otvorenošću odmah ju osvaja.

Hedy se useljava i postaje sve bliskija, uvlačeći se malo po malo u svaki, pa i najprivatniji aspekt Alliena života. Kad se Allie odluči pomiriti s dečkom, Hedy pokazuje svoje pravo lice i za Allie se otvaraju vrata pakla.

Jedan od klasičnih filmova devedesetih, 'Oglas donosi smrt', jedan je od rijetkih trilera čiji bogati sadržaj, prepun skrivenih značenja, čini svako gledanje zanimljivim događajem. Barbet Schroeder ('Poljubac smrti', 'Ubojstvo po brojevima') pažljivo je istražio tadašnje paranoje društva i filigranskom ih preciznošću uklopio u besprijekoran triler.

Briljiraju Jennifer Jason Leigh ('The Machinist', 'eXistenZ') kao opsjednuta Hedy i Bridget Fonda ('Monkeybone', 'Jezero straha') kao lakovjerna Allie. Brojne su antologijske scene u ovom filmu, no nakon jedne od njih, zauvijek ćete provjeravati koga doista puštate ispod pokrivača!
 

Kontrolirajte TV vodič mišem
Jeste li znali?

TV vodič na MAXtv portalu možete pomicati i mišem - kliknite lijevom tipkom na vodič, držite je, te povlačite mišem vodič po želji
 Još savjeta »

T-Com

Moj Telekom Portal

Pregledavajte i administrirajte sve vaše usluge Hrvatskog Telekoma na jednom mjestu, od sada bilo kada i bilo gdje putem Moj Telekom portala


Učitavam podatke...