Ovoga vikenda kreće nova sezona regionalne košarkaške lige - Lige ABA. Ove sezone regionalna liga broji četrnaest klubova - četiri predstavnika ima Srbija, tri Hrvatska, po dva imaju Slovenija i Bosna i Hercegovina, a po jedan imaju Makedonija, Mađarska i Crna Gora. U novu sezonu ABA lige Cibona kreće domaćom utakmicom protiv Radničkog iz Kragujevca. Cibosi su doveli par novih igrača - centra Darka Planinića, braniče Junakovića i Janninga i krilnog Tomislava Gabrića. Novi trener Cibone je Neven Spahija koji se nakon 13 godina vratio pod toranj opremljen iskustvom i znanjem, i nadajmo se da će uspjeti naš trofejni klub vratiti na pobjedničke staze. 

Cibona je već odigrala jednu jaku utakmicu ove sezone - u borbi za Draženov trofej seniori Cibone izgubili su od Cedevite, no klub je ipak stigao do trofeja zahvaljujući pobjedama juniora i kadeta. Protiv Cedevite Cibona nije izgledala dobro, no Spahija je u međuvremenu odradio nekoliko treninga sa Šarićem i društvom pa nam valja očekivati kvalitetnije Vukove na startu ABA lige.

Radnički je slavio na dva zadnja gostovanja u Draženovom domu, a nadajmo se da će ovoga puta pasti! Cibona protiv Radničkog na kanalu Arena 1.