Prije nekoliko dana igrači Manchester Cityja igrali su protiv Bayerna u Ligi prvaka i dobili pravu nogometnu lekciju. Bavarci su pregazili nemoćne Engleze, a rezultat 1-3 ne govori dovoljno o dominaciji Bavaraca; Bayern je nadvisio City u svim elementima nogometne igre i to bez pomoći Mandžukića...


Teški poraz u LP-u loše je sjeo Pellegriniju i njegovim plaćenicima, no sezona ide dalje, a vremena za rekuperaciju je malo. Ove subote na Etihad stiže Everton, jedina neporažena momčad Premier League u dosadašnjem dijelu prvenstva. Plave iz Liverpoola od ove sezone vodi Roberto Martinez, talentirani trener koji je lani s Wiganom uzeo FA Cup. Njegova kampanja na klupi Evertona krenula je odlično - Plavi ne samo da još nisu izgubili susret, nego su već uzeli jedan vrijedan skalp; u 4. kolu pobijedili su Chelsea.

Razbijene trupe Man Cityja imale bi težak posao s dobro posloženim Evertonom i da nisu pretrpile dva uzastopna poraza (Aston Villa, Bayern) koji su im dodatno srozali samopouzdanje. Razlog slabijim igrama Građana nije teško pronaći - novi trener Pellegrini doveo je grupu novih igrača (Jovetić, Negredo, Navas, Fernandinho) koji se tek trebaju integrirati u momčad, a za to treba vremena.

Može li City odmah usvojiti nogometne lekcije koje su im Bavarci održali prije par dana, pogledajte na kanalu SportKlub 1 ili putem PPV usluge.