Prvu domaću utakmicu Lige prvaka Real iz Madrida igra protiv danskog Kopenhagena. Danci su bili pretpostavljeni kao veliki autsajder skupine, no već u prvom kolu šokirali su Juventus izborivši vrijedan remi s Torinezima. Real je u prvom kolu utrpao Galatasarayu šest komada usred Istanbula, a slična sudbina morala bi čekati i Dance.Kopenhagen je protiv Juventusa vjerojatno ispucao svoju količinu sreće za ovosezonski nastup u LP-u, a realno gledano, jedino protiv Galatasaraya na svom terenu mogu se nadati pozitivnom rezultatu. Dance nikako ne treba podcijeniti, no na Bernabeu se neće dobro provesti.

Najveći problem za Real u ovom susretu zapravo nema veze s danskim sastavom. Naime, Španjolci su ušli u ludi ritam utakmica - u zadnja dva tjedna odigrali su četiri susreta, odnosno igrali su ritmom srijeda - nedjelja, a takvo opterećenje troši igrače i stvara pogodne okolnosti za ozljede. Zbog toga Ancelotti mora rotirati pa je izvjesno da će protiv Danaca zaigrati i koji igrač iz drugog plana. To bi trebala biti neka šansa Kopenhagena, no i Realove rezerve kvalitetnije su od prvotimaca danskog sastava.

Koliko komada će Real zabiti Kopenhagenu, provjerite na kanalu Arena 4 ili putem PPV i MAXtv To Go usluge, a ako niste MAXtv korisnik, utakmicu možete pogledati i preko pay per view on line servisa http://match.tportal.hr/