Navigation Content

Transporter 3

Transporter 3

Transporter 3

Pravila su i dalje ista... gotovo ista

INFO

RedateljOlivier Megaton

GlumciJason Statham, Robert Knepper, Natalya Rudakova, Jeroen Krabbé, François Berléand

Sažetak

Čuveni transporter Frank Martin (Jason Statham) nalazi se na novom zadatku. Valentinu (Natalya Rudakova), kćer uglednog čelnika ukrajinske vlade Leonida Vasileva (Jeroen Krabbé), treba prevesti od Marseillea do Odesse na Crnom moru, a u prebacivanju mu pomože inspektor Tarconi (François Berléand).

I dok se Frank probija od Stuttgarta do Budimpešte, Vasilevi ljudi nasrću na automobil, a njegova mlada suputnica odjednom pokazuje znakove stockholmskog sindroma.


Poput svojih prethodnika 'Transporter 3' dostojno nosi ime jednog od najpopularnijih akcijskih filmskih serijala 21. stoljeća, koji je Jasona Stathama 'transportirao' u svjetski glumački vrh i koji je svoju popularnost kasnije potvrdio nastupima u 'Cranku' i 'The Expendables'.

Dakle, 'Transporter 3' prepun je brzih akcijskih scena, koje se slažu jedna za drugom, te akrobacija od kojih nećemo ni na sekundu odvojiti pogled od malih ekrana. Sve u svemu, film će nas povesti na adrenalinsku vožnju, koju nam samo jedan transporter može pružiti.
 

Kontrolirajte TV vodič mišem
Jeste li znali?

TV vodič na MAXtv portalu možete pomicati i mišem - kliknite lijevom tipkom na vodič, držite je, te povlačite mišem vodič po želji
 Još savjeta »

T-Com

Moj Telekom Portal

Pregledavajte i administrirajte sve vaše usluge Hrvatskog Telekoma na jednom mjestu, od sada bilo kada i bilo gdje putem Moj Telekom portala


Učitavam podatke...