Zadnji susret 11. kola MAXtv Prve lige igra se na Parku mladeži gdje će Split biti domaćin Istri. Splitovci su u seriji od pet susreta bez poraza i namjeravaju je nastaviti i u nedjelju, i to novim trobodom. Split je slabije ušao u sezonu, no nakon lijepe berbe bodova u zadnje vrijeme, smanjio je zaostatak za vrhom tablice i juri prema eurozoni!U prošlom kolu Split je 'na iskustvo' slavio kod Slaven Belupa, a plaću je opravdao Mate Bilić zabivši lijepi gol za pobjedu. Valja primijetiti da je Split u dobru seriju rezultata ušao s povratkom Križanca na teren - iskusni stoper dugo je bio ozlijeđen, a sad se vidi koliki je njegov utjecaj na cijelu momčad. Osovina Križanac - Dujmović - Bilić plijeni iskustvom i kvalitetom, a ako spomenuti trojac ostane zdrav, Split će dodatno napredovati.

Istra je u prošlome kolu ponovo izgubila dobivenu utakmicu i to već tradicionalnim golom u samoj završnici susreta - da se utakmice igraju 80 minuta, Istra bi bila u vrhu tablice... Pamićeva družina poznata je po karakteru, no i njih već nagriza 'sindrom zone Cesarini'!!

Hvata li Split nova tri boda, pogledajte na kanalu Arena 1 ili putem MAXtv To Go usluge, a ako niste MAXtv korisnik, utakmicu možete pogledati i preko pay per view on line servisa http://match.tportal.hr/