Navigation Content

Život na Zemlji

Život na Zemlji

Earthbound

Joe je naizgled običan mladić, no otac mu na samrti priopćava da je izvanzemaljac

INFO

RedateljAlan Brennan

GlumciRafe Spall, Jenn Murray, Stephen Hogan, David Morrissey, Rory Keenan

Sažetak

Joe Norman (Rafe Spall) želi obične stvari u životu: posao koji mu nije mrzak, dom i djevojku uz koju će se skrasiti. Naizgled je običan mladić, ali otac mu je na samrti priopćio da je izvanzemaljac i da mora spasiti svoju vrstu od izumiranja. Joe pokušava upoznati 'kompatibilnu' ljudsku družicu i osvojiti njezino srce.

Pronalazi Mariu (Jenn Murray) i zaljubljuje se u nju, no kad joj kaže istinu, ona misli da je lud. Što je više pokušava uvjeriti, sve su veći izgledi da će je izgubiti. U međuvremenu ga međugalaktički lovci na glave prerušeni u kadrovske stručnjake u posjetu Joeovu radnom mjestu pokušavaju uloviti.

Maria potom slučajno saznaje istinu skrivenu u Joeovim starim kućnim filmovima te mu se pridružuje u pokušaju bijega na rodni planet.
 

Kontrolirajte TV vodič mišem
Jeste li znali?

TV vodič na MAXtv portalu možete pomicati i mišem - kliknite lijevom tipkom na vodič, držite je, te povlačite mišem vodič po želji
 Još savjeta »

T-Com

Moj Telekom Portal

Pregledavajte i administrirajte sve vaše usluge Hrvatskog Telekoma na jednom mjestu, od sada bilo kada i bilo gdje putem Moj Telekom portala


Učitavam podatke...