Vodeća momčad Prve lige, Dinamo, u desetom kolu gostuje kod Osijeka i pokušat će popraviti blijedi dojam s Poljuda - podsjetimo još jednom da je Dinamo prošlog vikenda poražen na Poljudu, a nakon deset kola Hajduk i Rijeka zaostaju samo bod za Modrima. Modri se nalaze u delikatnom trenutku sezone jer je prije par dana krenula Europska liga pa se Ivankovićevi troše na dva fronta.Prošle sezone, kad je Dinamo igrao Ligu prvaka, Modri su znali kiksati i gubiti bodove - zbog gustog rasporeda koji iscrpljuje igrače i pogoduje ozljedama. Dinamo ima široki kadar i dugu klupu, no nije isto kad igraju ključni i najbolji igrači i kada igraju njihove zamjene. 

Osijek je prošle sezone u tri susreta protiv Dinama ostao neporažen, a momčad iz Gradskog vrta čak je uspjela i pobijediti Dinamo. Ove sezone Osijek se nalazi u problemima, a Slavoncima visi i prvoligaški status - u prvih devet kola upisali su dvije pobjede i čak sedam poraza. Otkad je Osijek preuzeo Rupnik, uočen je izvjestan pomak na bolje, no nakon dobre partije i pobjede protiv Hajduka, Osječani su poraženi kod Dragovoljca čime su kompromitirali atmosferu u svlačionici, a i povratak u formu.

Dinamo ove sezone nema prostora za opuštanje. Konkurenti su blizu, lakih utakmica ima malo i ove će se sezone Modri morati svojski potruditi da dođu do titule. Na tri boda u Gradskom vrtu Ivanković i društvo sigurno računaju, no ako Osijek odigra borbeno i požrtvovno kao protiv Hajduka, Dinamo će teško uhvatiti trobod.

Susret Osijek - Dinamo gledajte na kanalu Arena 3 ili putem PPV i MAXtv To Go usluge, a ako niste MAXtv korisnik, utakmicu možete pogledati i preko pay per view on line servisa http://match.tportal.hr/