Vrlo zanimljiv meč nas očekuje u srijedu navečer na stadionu Vicente Calderon gdje Atletico dočekuje bogati i snažni Zenit iz St. Petersburga. Atletičari su ovoga ljeta prodali Falcaa i još nekoliko igrača za ukupnu sumu od osamdesetak milijuna eura, a doveli su par novih igrača potrošivši tridesetak milijuna eura. No, oni koji su zbog spomenutih transfera očekivali slabije igre Atletica, prevarili su se!Iako u svojim redovima više nema ponajboljeg centarfora današnjice Falcaa, Atletico izgleda odlično, čak i bolje nego lani! Glavna zvjerka u Simeoneovoj svlačionici postao je Diego Costa, sjajni brazilski napadač koji ima snažno izražen borbeni karakter i kojega slijedi cijela momačad Atletica. Spomenute tvrdnje lijepo su se vidjele u dva susreta španjolskog superkupa - Atletico nije uzeo trofej, no bio je bolja momčad, a Costa najbolji pojedinac.

Atletico s pravom računa na prolazak skupine Lige prvaka, a pobjeda protiv Zenita bi mu u tom smislu dobro došla. Spallettiev Zenit je dobro krenuo u sezonu, a kako i ne bi kad se još dodatno pojačao. Glavna zvijezda Zenita je i dalje Hulk, no dojam je da brazilski napadač ne pruža svoj maksimum u hladnoj Rusiji - možda na sjajnoj pozornici Lige prvaka pokaže sve svoje kvalitete i privuče pažnju kakvoga bogatoga kupca!

Može li Atletico riješiti Zenit, pogledajte na kanalu Arena 4 ili putem PPV i MAXtv To Go usluge, a ako niste MAXtv korisnik, utakmicu možete pogledati i preko pay per view on line servisa http://match.tportal.hr/