Navigation Content

Naabi- princeza hijena

Naabi- princeza hijena

Naabi - A Hyena Princess

Priča o Naabi, mladoj hijeni koja odrasta u Tanzaniji, gdje hijene nisu samo lešinari...

INFO

Sažetak

Nekoliko minuta nakon rođenja, mlada se hijena bori s braćom i sestrama za prevlast u brlogu. Čak i prije negoli je otvorila oči, potekla je krv. Rođena u kraljevskoj obitelji, ona je kći alfa ženke i dominira nad svim ostalim članovima klana. Nažalost, njene privilegije prestaju u trenutku kad joj ubiju majku i kada njena suparnica preuzima vodstvo.

Skotna i sama, postaje najniže rangirana ženka u klanu. Više nije pod majčinom zaštitom pa je u opasnosti od toga da je ubiju ili izopće iz klana. Mladunci nisko rangiranih ženki rijetko prežive, a životi njezinih mladunaca ovise o njezinu ponovnom usponu po hijerarhijskoj ljestvici. To ne može napraviti sama i mora se udružiti sa svojim sestrama. Iako često brutalna, ova obiteljska drama potpuno će promijeniti naše mišljenje o hijenama.

Iako im u filmovima o lavovima najčešće dodjeljuju uloge negativaca, loša reputacija koju imaju hijene potpuno je neopravdana. Ovaj film prikazuje drugu stranu njihovog života: one su odane, nježne, razigrane i nevjerojatno su vješti lovci.
 

Kontrolirajte TV vodič mišem
Jeste li znali?

TV vodič na MAXtv portalu možete pomicati i mišem - kliknite lijevom tipkom na vodič, držite je, te povlačite mišem vodič po želji
 Još savjeta »

T-Com

Moj Telekom Portal

Pregledavajte i administrirajte sve vaše usluge Hrvatskog Telekoma na jednom mjestu, od sada bilo kada i bilo gdje putem Moj Telekom portala


Učitavam podatke...