Navigation Content
Taxi 4

Taxi 4

Kad zagusti, zna se tko je najbrži

INFO

RedateljGérard Krawczyk

GlumciSamy Naceri, Frédéric Diefenthal, Bernard Farcy, François Damiens, Edouard Montoute

Sažetak

Policijski komesar Gilebert (Bernard Farcy) poznat je po tome da radi blesave greške, kao, recimo, da zamijeni nogometnu zvijezdu Djibrila Cissea za ilegalnog useljenika ili hotelsku sobaricu za teroristkinju. Druga važna osoba u policiji je Emilien (Frédéric Diefenthal), radišan i vrijedan, možda preinteligentan za policijskog službenika. Emilien je najbolji prijatelj mladog taksista Daniela (Samy Naceri).

Policija planira izručiti belgijskoga kriminalca La Belgea (Jean-Luc Couchrad) jednoj afričkoj državi na suđenje. No, u tranziciji, kad se nađe u Marselliesu, La Belge uspije zavarati francusku policiju i pobjeći. U međuvremenu, Emillienova lijepa supruga (Emma Sjoberg Wyklund) nalazi se na tajnom zadatku čiji je cilj ubaciti se u redove La Belgeove bande.

Prema scenariju Luca Bessona, poput prijašnjih nastavaka, i četvrti dio o taksistu koji pomaže zakonu, pri pojavljivanju u kinima našao se na čelu najgledanijih filmova u Francuskoj. Ni nakon trećeg dijela popularnost taksija koji izvodi lude potjere i akrobacije nije jenjavala pa je u režiji Gérarda Krawczyka snimljen i novi nastavak koji će sigurno zadovoljiti sve one koji su uživali u šalama i ludorijama Samyja Nacerija tj. Daniela Moralesa i njegovih policijskih kompanjona.
 

Kontrolirajte TV vodič mišem
Jeste li znali?

TV vodič na MAXtv portalu možete pomicati i mišem - kliknite lijevom tipkom na vodič, držite je, te povlačite mišem vodič po želji
 Još savjeta »

T-Com

Moj Telekom Portal

Pregledavajte i administrirajte sve vaše usluge Hrvatskog Telekoma na jednom mjestu, od sada bilo kada i bilo gdje putem Moj Telekom portala


Učitavam podatke...