Navigation Content

Brazil s Michaelom Palinom

Brazil s Michaelom Palinom

Brazil with Michael Palin

Brazil je po veličini peta zemlja svijeta. Michael Palin proputovat će ga uzduž i poprijeko kako bi istražio ovu zemlju velikih kontrasta!

INFO

Sažetak

Brazil je peta država svijeta - i po broju stanovnika i po površini. Više od 192 milijuna ljudi zove tu zemlju domovinom. Zauzimajući više od polovice Južne Amerike, Brazil je mješavina rasa, religija, razvijenosti, bogatstva, siromaštva i neistražene divljine.

Ta se zemlja smatra jednom od svjetskih sila u usponu - manje zastrašujućom od Kine, manje autoritarnom od Rusije i manje kaotičnom od Indije, s golemim prirodnim bogatstvima, industrijskom bazom u razvoju i jakom valutom koja izaziva zavist kod sviju.

Putujući uzduž i poprijeko tom zemljom, od kozmopolitskih gradova do plemena u zabiti, Michael Palin istražuje Brazil, zemlju kontrasta.
 

Kontrolirajte TV vodič mišem
Jeste li znali?

TV vodič na MAXtv portalu možete pomicati i mišem - kliknite lijevom tipkom na vodič, držite je, te povlačite mišem vodič po želji
 Još savjeta »

T-Com

Moj Telekom Portal

Pregledavajte i administrirajte sve vaše usluge Hrvatskog Telekoma na jednom mjestu, od sada bilo kada i bilo gdje putem Moj Telekom portala


Učitavam podatke...