Navigation Content

Zgrabi tigra za rep

Zgrabi tigra za rep

The Tiger's Tail

Priča o uspješnom poslovnom čovjeku kojemu život polako preuzima brat blizanac za kojeg nije ni znao da postoji

INFO

RedateljJohn Boorman

GlumciBrendan Gleeson, Kim Cattrall, Ciarán Hinds, Sean McGinley, Cathy Belton

Sažetak

Liam O'Leary (Brendan Gleeson) je investitor koji se ne suzdržava podmititi političare kad mu je potrebna građevinska dozvola. Njegov 20-godišnji brak sa Jane (Kim Cattrall) propada već više od desetljeća, a sin tinejdžer Connor prkosi ocu bogatašu time što postaje pobornik komunizma.

Iako Liam redovito obilazi staru majku, njegova sestra Ona dobija veći dio majčine naklonosti. Jednom prilikom, dok se probija kroz prometnu gužvu, bijesan zbog toga što mu je izmakao posao gradnje velikog stadiona, Liamovom automobilu prilazi čistač vjetrobrana koji izgleda potpuno isto kao on. Liam otkriva ne samo da je posvojeno dijete, već i da ima brata blizanca.

Ispostavlja se, međutim, da je njegovom lukavom dvojniku dosta života na ulici i da je odlučio uskočiti u cipele svog uspješnog brata i preuzeti čitav njegov život.
 

Kontrolirajte TV vodič mišem
Jeste li znali?

TV vodič na MAXtv portalu možete pomicati i mišem - kliknite lijevom tipkom na vodič, držite je, te povlačite mišem vodič po želji
 Još savjeta »

T-Com

Moj Telekom Portal

Pregledavajte i administrirajte sve vaše usluge Hrvatskog Telekoma na jednom mjestu, od sada bilo kada i bilo gdje putem Moj Telekom portala


Učitavam podatke...