Vrhunski nedjeljni nogometni program kreće vrlo rano - točno u podne na Bernabeu Real dočekuje starog znanca Athletic Bilbao. Ne treba pobliže objašnjavati koliko je jak rivalitet ovih klubova te njihovih navijača - iako je riječ o sudaru Golijata i Davida, susreti Reala i Athletica uvijek se pretvore u pravi nogometni rat!Real je u sezonu ušao u nižoj brzini, no ipak je upisao dvije tijesne, ali vrijedne pobjede - prvo su dobili Betis kod kuće rezultatom 2-1, a zatim i Granadu s 1-0. Očito je potrebno vremena da Ronaldo, Modrić i društvo usvoje nove 'talijanske' navike, no rezultat za sada nije patio. 

Athletic je u novu sezonu ušao s novim trenerom - otišao je Bielsa, a stigao je Valverde, no igra baskijskog kluba nije se puno promijenila - i dalje se puno trči, inzistira na brzoj, dinamičnoj i za oko lijepoj igri. Baski su u prijelaznom roku ostali bez Llorentea i Amorebiete, a redove su popunili s par novih Baska - stigli su solidni veznjaci Etxebarria i Rico te napadač Kike Sola iz Osasune. Čini se da Valverde zna svoj posao jer Athletic nakon prva dva kola ima dvije pobjede i igra dobro.

Već više od tri godine Athletic nije uspio Realu otkinuti koji bod, a hoće li uspjeti u nedjelju, pogledajte na kanalu SK Prime ili putem PPV usluge.