U osmom kolu MAXtv Prve lige Hajduk gostuje kod Osijeka, a Gradski vrt se trenutno čini kao idealan teren za tri gostujuća boda. Osječani se nalaze u slobodnom padu, primaju stvarno puno golova i polako se pretvaraju u glavnog kandidata za relegaciju. No Osijek je zadnjih sezona bio žestoko 'napaljen' na Hajduk i igrao kao da mu od tih utakmica ovisi opstanak - hoće li tako biti i ovog puta?Hajduk je u prošlom kolu doživio prvi prvenstveni poraz, no u klubu su odmah smirili situaciju navodeći da su porazi sastavni dio igre i da Hajduku nedostaje svježe krvi. Par dana nakon spomenutog poraza od Istre, uprava kluba je uspjela riješiti transfer Kamerunca Nloge, a ponovo se priča o Abdurahimiju. Uz to, 'Bili' su dobili novu financijsku injekciju - novim sponzorom postao je Brodosplit koji je Hajduku obećao 750 tisuća eura. Dobri vjetrovi zapuhali su na Poljudu.

Trobod protiv posrnulog Osijeka odlično bi došao Hajduku da održi korak s vodećim sastavima lige, no Gradski vrt uvijek je bio težak teren za Bile. Hajduk je kod Osijeka zadnji put slavio 2008. godine, a i u domaćim utakmicama uvijek su teško pobjeđivali Slavonce. Osječani se moraju vaditi iz neugodne situacije, a njihov novi trener ne želi porazom okončati svoju prvu utakmicu pred domaćom publikom.

Može li se i Hajduk osladiti bodovima u Osijeku, pogledajte na kanalu Arena 3 ili putem PPV i MAXtv To Go usluge, a ako niste MAXtv korisnik, utakmicu možete pogledati i preko pay per view on line servisa http://match.tportal.hr/