Prvi susret osmog kola MAXtv Prve lige igra se na Parku Mladeži gdje probuđeni Split dočekuje Dragovoljca. Crveni su nakon remija kod Rijeke pregazili Osijek i krenuli prema vrhu tablice Prve lige, a susret protiv slabašnog Dragovoljca dolazi im kao naručen. U ovaj susret Splićani ulaze kao apsolutni favoriti zbog vlastite kvalitete i forme, a i zbog brojnih slabosti Dragovoljaca. Momčad iz Sigeta ne drži fenjer Prve lige samo zbog katastrofalnog starta sezone Osijeka i Slavena, a uprava kluba odlučila je na vrijeme razmrdati svoje igrače te je za novog trenera instalirala Mladinu, čovjeka koji je već u par navrata trenirao Crne iz Sigeta. Šok terapije smjenama trenera nekada znaju biti uspješne, no dolazak Mladine teško će pomoći Dragovoljcu da izbjegne poraz u Splitu.

Zadnjih dana puno se pisalo o očekivanom transferu Rebića u Fiorentinu, a u ovom trenutku nije sigurno hoće li mladi napadač zaigrati protiv Dragovoljca. Ukoliko Rebić ipak zaigra protiv Dragovoljca, valja očekivati njegov gol, jer to je napadač koji bi se od matičnog kluba morao oprostiti s pogotkom. Sa ili bez Rebića Split je puno bolji i treba mu ova pobjeda, a to znači samo jedno - bodovi ostaju u Splitu!

Split protiv Dragovoljca pogledajte na kanalu Arena 1 ili putem MAXtv To Go usluge, a ako niste MAXtv korisnik, utakmicu možete pogledati i preko pay per view on line servisa na http://match.tportal.hr