Navigation Content

Tko će ga znati!

Tko će ga znati!

Tko će ga znati!

Marijana Batinić voditeljica je neobičnog uličnog kviza jedinstvenog formata i pristupa rješavanju zadataka

INFO

Sažetak

Tko kaže da se kvizovi uvijek moraju odigravati u televizijskim studijima? Kviz naziva „Tko će ga znati!“ dokazat će da se znanje i neznanje „dokazuje“ posvuda. Nekad ste se mogli pouzdati u svoje znanje, a sad se morate osloniti na znanje, ali i neznanje drugih!

Marijana Batinić dobila je novi zadatak - na ulicama gradova pronaći natjecatelje kviza. No, oni ne smiju odgovoriti na postavljeno pitanje, već pronaći osobu koja će odgovoriti umjesto njih. Situacija se dodatno zapliće jer ponekad osoba koju je natjecatelj pronašao mora dati pogrešan odgovor, kako bi natjecatelj mogao nastaviti sudjelovanje na novoj razini kviza.

Na prvo postavljeno pitanje natjecatelj mora pronaći osobu koja zna odgovor, no na drugo pitanje onu koja ne zna odgovor! Dalje, treća osoba mora znati ispravan odgovor, dok četvrta mora pružiti pogrešan jer samo tako natjecatelj osvaja novčanu nagradu.

No, natjecatelj ima mogućnost - uzeti novac nakon četiri pitanja ili se boriti za veću nagradu na petom pitanju te izabrati, naći osobu koja zna ili ne zna odgovor na pitanje. Problem je što natjecatelj prije odluke ne zna koje pitanje će voditeljica postaviti!

„Tko će ga znati!“ jedina je igra u kojoj natjecatelji mogu osvojiti jackpot, a da pri tom ne znaju odgovor ni na jedno pitanje ili možda znaju odgovore na sva, a otići će kući praznih džepova! Prema licenci izraelskog formata „Smart face“, autora Odeda Menashea, tj. prema formatu produkcijske kuće Dori Media Group, nastao je doista neobičan kviz koji se pokazao kao pravi hit u preko 30 zemalja u svijetu – od Velike Britanije, Danske, Francuske, Norveške, Poljske, Rusije, Švedske, Belgije do Kolumbije i Argentine, u kojoj je začet kao segment jednog showa, a izrastao je u zaseban format sa 110 epizoda! U Španjolskoj je na Cuatro kanalu format koji se prikazuje pod nazivom „Lo sabe, no lo sabe“ uspio udvostručiti gledanost udarnog termina i biti prikazan u više od 100 nastavaka!
 

Kontrolirajte TV vodič mišem
Jeste li znali?

TV vodič na MAXtv portalu možete pomicati i mišem - kliknite lijevom tipkom na vodič, držite je, te povlačite mišem vodič po želji
 Još savjeta »

T-Com

Moj Telekom Portal

Pregledavajte i administrirajte sve vaše usluge Hrvatskog Telekoma na jednom mjestu, od sada bilo kada i bilo gdje putem Moj Telekom portala


Učitavam podatke...