Navigation Content

Tajne brodskih olupina

Tajne brodskih olupina

Deep Wreck Mysteries

Istražujemo neke od najvećih povijesnih brodova koji sad leže duboko na morskom dnu

INFO

Sažetak

Otočne nacije, Britanija i Irska, imaju bogatu pomorsku povijest. Tisuće brodova leže na dnu njihovih mora. Mnogima od njih koji su potonuli tijekom Drugog svjetskog rata još uvijek se nije ušlo u trag. Duboko ispod površine mora, ostaju tako nijemi svjedoci sukoba i krvoprolića. Na dubinama od preko pedeset metara, teško ih je pronaći; preduboko za ronjenje, preopasno za snimanje.

Među tim skrivenim žrtvama neki su od najvećih i najimpresivnijih brodova koji su ikad završili na dnu – ogromni borbeni brodovi, veliki tegljači i golemi prekooceanski brodovi. Uz pomoć najmodernije ronilačke tehnologije, skupina istraživača i znanstvenika na svjetlo dana konačno će iznijeti skrivene priče tih potonulih divova.

Snimio najstručniji tim podvodnih snimatelja, koji su radili na najvećim dubinama; ilustrirano najmodernijom računalnom grafikom; potkrijepljeno analizama najsposobnijih znanstvenika i povjesničara za brodske olupine; rasvijetljeno svjedočenjima rijetkih preživjelih.
 

Kontrolirajte TV vodič mišem
Jeste li znali?

TV vodič na MAXtv portalu možete pomicati i mišem - kliknite lijevom tipkom na vodič, držite je, te povlačite mišem vodič po želji
 Još savjeta »

T-Com

Moj Telekom Portal

Pregledavajte i administrirajte sve vaše usluge Hrvatskog Telekoma na jednom mjestu, od sada bilo kada i bilo gdje putem Moj Telekom portala


Učitavam podatke...