Vrlo teško gostovanje očekuje Hajduk u sedmom kolu MAXtv Prve lige - na Drosini se Bili nisu nikad naigrali, a s obzirom na veliki broj ozlijeđenih prvotimaca Hajduka, i bod bi bio uspjeh za Tudorove mladiće. Nakon kontroverznog poraza od Lokomotive prije tri kola, Istra se nije raspala, već upravo suprotno, konsolidirala se, i u naredna dva kola uzela solidna četiri boda. Prošlog vikenda Pamićeva družina uzela je puni plijen kod Osijeka te se učvrstila u sredini tablice, gdje realno i pripada. 

Istra je dobila zadnja dva susreta protiv Hajduka, i to oba na Poljudu, no na svom terenu u zadnje dvije sezone nisu dobili Bile. Utakmice Istre i Hajduka gotovo uvijek su tvrde i bez puno golova, a tako bi moglo biti i ovoga puta. Hajduk u ovaj susret ulazi desetkovan ozljedama - otprije ozlijeđenima Kouassiu, Miliću i Jozinoviću pridružili su se Caktaš i Mikanović. Osim toga, još par bijelih prvotimaca nije potpuno spremno pa će Tudor morati 'izmisliti' startnu postavu.

Može li Istra zaustaviti Hajduk i nanijeti mu prvi prvenstveni ovosezonski poraz, pogledajte na kanalu Arena 3 ili putem PPV usluge, a ako niste MAXtv korisnik, utakmicu možete pogledati i preko pay per view on line servisa http://match.tportal.hr/