U subotu navečer Dinamo igra gradski derbi protiv Hrvatskog dragovoljca, a i za jedne i druge to je najlakša utakmica - za moćni Dinamo je Dragovoljac prilika za nabijanje gol razlike, a Dragovoljac u ovom susretu nema što izgubiti i može zaigrati otvoreno bez kalkulacija i snova o bodovima.Dragovoljci su u prošlom kolu minimalno poraženi na Poljudu, a da su zabili gol iz penala krajem prvog dijela, tko zna kako bi ta utakmica završila. U drugom dijelu poljudskog susreta Dragovoljci su zaigrali otvoreno, zabili gol pa čak i imali koju polupriliku za izjednačenje. Tu taktiku otvorenog garda Sigećani bi mogli pokušati i protiv Dinama jer definitivno im se ne isplati čuvati 'nulu', a ako napadnu, tko zna, možda im se dogodi da zadaju lucky punch, boksačkim žargonom rečeno!

Dinamo će biti ponešto umoran od puta u Tiraspol i ispražnjen zbog važnosti tog ključnog europskog susreta, no realno gledano, i rezerve modrog sastava mogle bi lako pobijediti Dragovoljac.

Koliki otpor može Dragovoljac pružiti Dinamu, pogledajte na kanalu Arena 3 ili putem PPV usluge, a ako niste MAXtv korisnik, utakmicu možete pogledati i preko pay per view on line servisa http://match.tportal.hr/